Poker Nyheter – September 2018

Poker Nyheter - September 2018 Posted On
Posted By Mark B.

Skrøt Av Poker Ran

Den 18 år gamle gutten fra Bærum som er tiltalt for å ha svndlet til seg store summer på nett poker bordet skal ha skrytt av å ha begått to bevæpnede ran den siste tiden. I en MSN Messenger samtale skal gutten ha skrytt til flere andre at han begikk begge poker ranene. Politiet i Bærum vil nå undersøke om det ligger noe i det gutten sier.

Norsk Nett Poker Svindel

En 18 år gammel gutt fra Bærum er tiltalt for å ha svindlet poker spillere online over en periode. Han skal ha svindlet poker spillerene ved å skaffe konto informasjonen dems og tatt ut penger eller tapt med vilje mot sin egen konto.

Annette Vinner Millioner i Poker

Annette fra Vestlandet har bare hittil i år vunnet over 3,8 millioner norske kroner i poker spill på nettet. Jenta som spiller under navnet «Annette_15» ligger allerede i verdenseliten i poker.

Teknologirådet Vil Regulere Poker Spill

Trod Giske og departementet hans vil nå se nærmere på hvordan nett poker kan reguleres. Utenlandske spill selskaper stjeler kunder fra Norsk Tipping som er en stor inntektskilde for den Norske stat.

Ola Normann Vil Løse Opp Monopolet

En undersøkelse tatt i oppdrag fra pengespill giganten, Betsson viser at Nordmenn er lei av spill monopolet til Norsk Tipping. 55% av de som ble spurt mener at andre spill selskaper bør slippes til i det norske spill markedet.

Døgnåpent Poker Rom i Sverige

Nå vil ikke Svenska Spel lenger ha begrenset åpningstid på poker rommene sine, men tilbyr heller et døgnåpent poker rom med obligatoriske «tissepauser». Når du registrerer deg nå må du selv sette grenser på hvor mye du vil spille for å hvor lenge du vil spille.

Related Post