Poker Nyheter – Juni 2018

Poker Nyheter - Juni 2018 Posted On
Posted By Mark B.

Norges Pokerforbund Starter Bedriftsserie

Poker vokser med en utrolig fart i Norge og nå vil Norges Pokerforbund starte med en bedriftsserie i poker for Norske bedrifter. Det vil bli grupper med 9 bedrifter i hver. Dette vil selvsagt være lovlig og etter Norsk lov.

Macau Større Enn Las Vegas

Det spilles for fullt i Asia og nå er byen Macau offisielt verdens strøste gambling by. I fjord passerte Macau 6,9 milliarder dollar i gambling inntekter mot Las Vegas’ 6,5 milliarder.

Hele Norges Annette_15

Online poker har blitt møtt av en ny mester spiller som kaller seg Annette_15. Nå står hun frem som en 18 år gammel kvinne fra Norge. Annette har tjent millioner på nett poker den siste tiden og har ingen planer om å gi seg med det første.

Nett Poker Turneringer Kun For Nordmenn

Det største Norske poker forumet skal nå holde poker turneringer online kun for norske spillere.Turneringen er døpt The Norwegian Online Poker Tour (NOPT) og skal spilles på seks forskjellige poker klienter de fire neste månedene. Spillerene kan kvalifisere seg gratis til hver turnering.

Nett Poker Gjør Deg Hekta

En ny undersøkelse blandt internettbrukere fra Storbritania viser at nett poker er det mediet som er mest avhengighetsskapende. Spillerene hos Pacific Poker bruker i gjennomsnitt 10 timer og 17 minutter i måneden i forhold til MSN der brukerene bruker ca. 3 timer.

Siste Nordmann Ute Av EPT

Jan-Olav Sjåvik var den siste nordmannen som forlot European Poker Tour i København i helga. Han fikk ikke spille på finale bordet, men gikk ikke tomhendt hjem av den grunn. Tiendeplassen ga han 255,000 norske kroner.

Related Post