Poker Nyheter – Juli 2018

Poker Nyheter - Juli 2018 Posted On
Posted By Mark B.

Jakter På Poker Millionen

Helt ut av det blå kom Bastian Landehagen fra Oppegård til seierstoppen i European Poker Tour i København. Med sine 98400 chips leder nordmannen EPT for øyeblikket og stikker av med hele 4,5 millioner kroner om han vinner poker turneringen.

Poker Razzia #2

Nok en gang har oslo-politiet gjennomført en razzia mot en ulovlig poker klubb i Oslo. I klubben «Players Club» var det 18 poker spillere når bevæpnet politi stormet klubben. Tre personer ble arrestert.

Nordic Summit Poker Turnering

Everest Poker søker 10 norske pokerspillere til live finalen av Nordic Summit. Vil du reise til Barcelona og slå våre Skandinaviske pokerrivaler? I Nordic Summit er det både en lagtittel og en individuell tittel som står på spill. Fotballaget FC Barcelona står for underholdningen dagen etter. Du kvalifiserer deg til live finalen gjennom fem Nordic Summit finaler som går online hver tirsdag i januar klokken 20:30 norsk tid. Les mer om hvordan du samler poeng og får en plass i det norske laget

European Poker Tour i Polen

I mars vil det bli avholdt European Poker Tour (EPT) i Warszawa, Polen. Poker turneringen skal være på Hyatt Regency Hotel fra 14. til 17. mars. Det er 300 spillere, og det koster 3900 euro å være med i turneringen.

Norges Poker Prestasjon

Lørdag vil ViMenn kåre årets poker spiller 2006 og Thor Hansen er ikke i tvil om hvem som bør gå av med den tittelen. Poker Norges far og største navn gjorde en rekke imponerende prestasjoner i 2006. Han kom på premie plass fire poker VM-turneringer og vant totalt 2,4 millioner kroner i poker turneringer.

Årets Poker Bragd

Ifølge Nettavisen har Jan-Olav «The Balrog» Sjåvik vist best prestasjoner i poker verden 2006. Sjåvik som er fra Oslo har gang på gang bevist at han tilhører blant verdenseliten i poker.

 

Related Post